Schipholtaxi, de prijzen kunnen beter!

Taxi’s naar Schiphol zijn duur. De tarieven zijn meestal de hoogste die de taxichauffeur mag hanteren. Er zijn inmiddels voldoende mogelijkheden om er goedkoper een te bestellen waarvan hier meteen een voorbeeld van te vinden is.

taximeterDe overheid bepaald dit maximale taxitarief, wat ten tijde van de schrijven € 2,95 voor het instappen is en € 2,17 per kilometer. Daarbuiten komt er nog eens € 0,36 per minuut bovenop!

Taxibussen mogen zelfs nog hogere tarieven hanteren. Deze starten op € 6,00 voor het instappen, € 2,73 per gereden kilometer en € 0,41 extra per minuut. Een taxibedrijf als Goedkoopnaarschiphol doet niet aan deze onzin, gewoon van te voren een vast tarief, wat op langere ritten kan oplopen tot wel 50% besparing!

De meeste mensen weten niet dat je met de taxichauffeur mag onderhandelen over de ritprijs. Op een langere afstand rit kan dat toch behoorlijk wat schelen. Heb je geen zin in onderhandelen, boek dan je Schipholtaxi gewoon online.

Sinds de taxiwet in het jaar 2000 is veranderd mag je onderhandelen over de prijs. Taxibedrijven kunnen op deze manier dan ook makkelijker inspelen op vraag en aanbod.

Tip: Kijk eens bij de Schipholvervoerder Taxibestellen, Meer dan 30 jaar ervaring, betrouwbaar en rijdt op tijd!

Antwoorden op vragen en wist u datjes:

  1. Taxi’s in grote steden rijden middels een taximeter.
  2. Taximeter worden jaarlijks gekeurd.
  3. Klanten kunnen in elke taxi een prijsafspraak maken.
  4. Er bestaat een maximum taxitarief, geen minimum.
  5. Schipholtaxi via internet kan tot zeker 50% goedkoper zijn!
  6. Taxiprijzen zijn altijd incl. 6% BTW.

Taxitarieven zijn tegenwoordig als aanbieders van stroom en gas. Kijk gewoon waar de voordeligste aanbieding is. Een Schipholtaxi kan veel goedkoper!